Estetik

Har du frågor kring dina tänders utseende är en konsultation med tandvårdspersonal via Toothie en snabb, enkel och smidig väg att få tips och vägledning. Med dina uppladdade bilder och med din berättelse startas en diskussion om hur du kan förändra dina tänders utseende. Det kan handla om korrigering av sneda tänder, skalfasader eller frågor om vilken metod för tandblekning som passar just dig bäst.

Tandblekning

Tändernas grundfärg varierar naturligt från person till person. Med åldern förändras färgen oftast till att bli lite mörkare. Därtill missfärgar kaffe, te, rökning och snus tänderna vilket kan ge tandytan ett gulaktigt resultat. De flesta vill ha ett vitt leende. Den snabbaste och säkraste metoden för att få vitare tänder är tandblekning på en tandläkarmottagning. Ett bra alternativ till detta är besök hos tandläkare för utprovning och tillverkning av individuellt anpassade blekskenor som du tillsammans med blekmedel själv använder hemma. Tandblekning är ett område som kräver kunskap. För att snabbt, säkert och skonsamt få ett vitare leende är professionell tandblekning hos en utbildad tandläkare eller tandhygienist alltid att föredra. Undvik produkter och metoder som erbjuds av andra än utbildad tandvårdspersonal. Genom kontakt med Toothie kan du påbörja din resa mot vitare tänder. 

Skalfasader

Tandfasader finns för dig som ej har fysiska besvär med dina tänder men önskar ett snyggare leende med till synes rakare och vitare tänder. Tandfasader kallas också för skalfasader och de är oftast gjorda i porslin och appliceras ovanpå på dina befintliga tänder. För dig med missfärgningar eller allmänt slitna tänder är detta ett bra alternativ för att du ska känna dig nöjdare med ditt leende. Du som funderar på att skaffa skalfasader i form av porslinslaminat har ett beslut att fatta. För att du ska ta rätt beslut och känna dig trygg hjälper vi dig med konsultation och vi går igenom med dig vilka förutsättningar som gäller och vilket resultat du kan förvänta dig vid professionell behandling.

Tandreglering

Idag finns många olika typer av tandställningar och det som dessa har gemensamt är att de justerar dina tänder eller din käke för att öka den strukturella funktionen samt ger dig rakare och snyggare tänder. Den vanligaste tandställningen och som de flesta känner till är den traditionella ”rälsen”. Dock kan denna tandställning se både klumpig och ful ut. Många gånger är dessa inte heller bekväma att ha i munnen. Lösningen på detta är den så kallade ”osynliga tandställningen” (aligners). Med hjälp av ett antal avtagbara transparanta plastskenor som byts ut med jämna mellanrum korrigerar man tänderna lite i taget. Dessa anses snygga och bekväma. Behandlingsperioden behöver dessutom nödvändigtvis inte vara lika lång som med vanlig räls. På Toothie hjälper vi gärna vuxna liksom barn med rådgivning avseende tandreglering. Toothie kan även erbjuda tandreglering där kontakt med tandvårdspersonal i huvudsak sker genom digitala möten. På så sätt behöver du inte besöka din klinik lika ofta men kan ändå uppnå optimala resultat som är konkurrenskraftiga i pris. Vi ser till att anpassa våra behandlingar efter dina önskningar och dina behov oavsett ålder. Vi tar helt enkelt fram det bästa alternativet när det gäller tandreglering just för dig.

toothie-download-appstore-googleplay

Prova Toothie redan idag!

  • Videosamtal med Leg. Tandläkare
  • Gratis för barn och ungdomar
  • Öppet alla dagar 06:00 - 24:00

Skaffa appen

toothie-App Store-downloadtoothie-Google Play-download