Estetik

Tändernas utseende, färg och form, bidrar till ditt leende. Leendet är en stor del av ditt utseende. Många gånger påverkar utseendet din självkänsla och ditt välbefinnande. Många vill stärka sitt välbefinnande genom att ha ett vackert och karaktäristiskt leende.

Med hjälp av estetisk tandvård och den senaste tekniken med digital scanner, 3D printing och högestetiska material kan man justera tändernas utseende.

Många önskar även ”raka tänder” och dessa kan justeras med hjälp av ortodonti (tandreglering). Nu för tiden kan de flesta bettfel åtgärdas genom användning av Aligners (osynliga bettskenor).

Vidare kan tändernas utseende avseende färg och form, mellanrum, missfärgningar, ojämnheter och fula fyllningar justeras med olika typer av behandlingar.

Toothie erbjuder kostnadsfria konsultationer för att ge information och råd om vilken/vilka typer av behandlingar som kan vara lämpliga för just det som du vill åstadkomma. Tandläkaren hos Toothie kan informera dig om detaljerna i behandlingen och även dess kostnad. Vidare kan tandläkaren planera en effektiv fortsatt vård för dig så att du kan uppnå det leende du alltid velat ha.

toothie-download-appstore-googleplay

Prova Toothie redan idag!

  • Videosamtal med Leg. Tandläkare
  • Gratis för barn och ungdomar
  • Öppet alla dagar 06:00 - 24:00

Skaffa appen

toothie-App Store-downloadtoothie-Google Play-download